DOWNLOADEN CERTIFICATEN

Op dit moment is het voor makelaars en notarissen nog niet mogelijk om certificaten te downloaden.

VASTGOEDBEHEERDERS & -PATRIMONIUMS

Voor beheerders en eigenaars van woningen kunnen wij tevens studies verrichten naar de impact van geplande maatregelen in renovatietrajecten.
Het is geen geheim dat de EPC’s en de stijgende energieprijzen zullen leiden tot kritische huurders die niet langer uitsluitend naar de woning en de woonomgeving kijken, maar tevens de energieprestatie van de te huur staande woning mee zullen nemen in de besluitvorming.
Indien u renovatiewerken plant, is het wellicht van essentieel belang dat u de juiste maatregelen treft, om huurders te blijven trekken, of een marktconforme huurprijs te kunnen blijven vragen.
Wij kunnen u inzicht verschaffen in de resultaten van de door u geplande maatregelen, of u voorstellen doen welke maatregelen het meest efficiënt zijn voor de energiezuinigheid van uw panden. Met deze resultaten op uw bureau, kan u tevens uw huurprijs herzien en dit desgewenst verantwoorden aan uw zittende huurders.

Tevens kan u bij EVUE terecht voor plaatsbeschrijvingen, conditiemetingen en MJOP's.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, raden wij u aan contact met ons op te nemen.
 Nieuws & info 
We kunnen niet in een glazen bol kijken, maar al het nieuws rondom energieprestatie, wet- en regelgeving en overige relevante informatie zullen wij steeds publiceren op onze blog.

 Informatie aanvragen 
CONTACT INFORMATIE

Hoogakker 28
B2387 Baarle-Hertog
E.    info@evue.be